• Boer zoekt Vrouw

Kijkers zien déze boer in 'Boer zoekt Vrouw' liever vertrekken

Door Redactie
Kijkers zien déze boer in 'Boer zoekt Vrouw' liever vertrekken

Ruim 2,8 miljoen kijkers stemden gisteren af op de seizoenstart van Boer zoekt Vrouw. Hoewel er genoeg brieven zijn geschreven voor de boeren, schiet één opmerking van een kandidaat bij kijkers compleet in het verkeerde keelgat. 

Jouke mag dan namelijk wel de meeste brieven hebben ontvangen - 434 om precies te zijn - maar televisiekijkend Nederland snapt ook vrij snel waarom de boer nog vrijgezel is.

'Smerig'

Jouke blijkt namelijk nogal kritisch te zijn. 'Op een boerderij werken of zo vind ik niet per se vrouwelijk, daar houd ik niet per se van.' Ook voegt hij nog toe: 'Vrouwelijke dierenartsen, ik weet het niet. Die zijn altijd smerig en vies en daar houd ik niet van.' Presentatrice Yvon herinnert hem: 'En dan zouden wij als normale mensen dat eens over een boer moeten zeggen.'

Tekst gaat verder onder de tweets.

Afgevallen kandidaten

Fans zouden liever dan ook eens de boeren volgen met de minste brieven. 'Blijf het jammer vinden dat niet de boeren met de minste brieven gevolgd worden op tv', schrijft iemand op Twitter. Toch zullen we volgende week gaan zien hoe naast Jouke ook Janine, Hans, Evert en Gerben gaan speeddaten met de 10 uitgezochte briefschrijvers.

Bron: Twitter | Beeld: Linelle Deunk (KRONCRV)

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.