Kijkers vinden reden breuk Nick & Simon ongeloofwaardig

Door Redactie
Kijkers vinden reden breuk Nick & Simon ongeloofwaardig

Gisteravond schoven Nick en Simon eenmalig bij Jinek aan tafel om daar te vertellen over de muzikale breuk. Er zou volgens het duo absoluut geen spraken zijn van ruzie. Vooral dit laatste komt bij de kijkers thuis ongeloofwaardig over. 

Wel of geen ruzie 

De geruchten gaan al langere tijd dat Nick en Simon ruzie zouden hebben. Deze ruzie zou alles te maken hebben met het privéleven van Simon. Er wordt namelijk gespeculeerd dat Simon zijn vrouw veelvuldig heeft bedrogen. Met het wangedrag van Simon zou Nick op zijn beurt niet geassocieerd willen worden. 

Reden breuk  

Gisteravond lieten de mannen weten dat er absoluut geen spraken is van ruzie. De koek zou simpelweg op zijn. Simon neemt dan ook de breuk volledig op zich. 'Ik ben de initiatiefnemer in dit verhaal. De eerste tekenen voelde ik tijdens de wereldreis die ik maakte met mijn vrouw en dochter in 2020. Toen had ik zo'n ultiem gevoel van vrijheid. Tegelijkertijd voelde ik een blok in mijn maag. Ik dacht: als we terug zijn, dan begint dat riedeltje weer.' 

Heftige speculaties 

De heftige speculaties over Simon kloppen volgens de twee niet. Jinek vraagt op de man af 'speelt het een rol in de beslissing?' 'Nul', zegt Nick resoluut. 'Ook dat we ruzie hebben is niet waar. Kijk, enerzijds begrijp ik wel wat er nu gebeurt. De media doen in een bepaald opzicht gewoon hun werk: er gebeurt iets en er wordt even niks gezegd, dus dan dien je daar een verhaal van te maken als je op een redactie werkt, dus ik snap wel dat dat gebeurt, maar het is niet zo.'

Geen oogcontact 

Hoewel Nick en Simon beide volhielden dat er geen spraken is van ruzie, vertelde hun lichaamstaal iets anders. Hierover maakte Jinek een opmerking. 'Het valt me heel erg op dat jullie elkaar niet aankijken.' 'Moet dat dan?' Kreeg de presentatrice als reactie. Niet alleen Jinek, maar ook de kijkers hebben twijfels bij het interview van Nick en Simon. 

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.