Kijkers ‘Vier Handen Op Eén Buik’ liggen dubbel om 'flapuit' Bibi Breijman

Door Redactie
Kijkers ‘Vier Handen Op Eén Buik’ liggen dubbel om 'flapuit' Bibi Breijman

Afgelopen dinsdagavond was het feest op tv voor alle fans van Bibi Breijman (29). Niet alleen was te zien hoe ze in de finale van ‘Het Perfecte Plaatje’ stond, maar was de vlogger bovendien de uitverkorene om een tienermoeder bij te staan in ‘Vier Handen Op Eén Buik’. Kijkers werden in positieve zin verbaasd door de brunette en lagen ondertussen dubbel om de flapuit, zo is te lezen op Twitter.

Twitter stroomt vol

Sinds een paar weken kunnen fans van Vier Handen Op Eén Buik hun hart weer ophalen dankzij het gloednieuwe seizoen en stroomt Twitter iedere dinsdagavond vol met reacties op het programma. Waar de ene keer vol verbazing wordt gereageerd, kunnen kijkers het de andere keer niet droog houden en is er vooral ruimte voor positieve reacties. Tijdens de nieuwste uitzending van de show is dat laatste het geval.

Bibi Breijman in ‘Vier Handen Op Eén Buik’

In de aflevering van dinsdagavond is te zien hoe Bibi Breijman tienermoeder Louise bij de hand neemt. Voor en na de bevalling zoekt ze de twintigjarige Louise op, die in verwachting is van haar vriend Jesse (20). Om de twee voor te bereiden op de komst van hun eerste kindje, woont de vlogger een bevalling bij met het stel. Geen echte uiteraard, maar met een zwangere pop. Wanneer Bibi de pop ziet, breekt het angstzweet haar nog net niet uit. Want… knippert-ie nou? Ook kijkers van Vier Handen Op Eén Buik vinden het maar een eng ding.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Friemelen

Tijdens de realistische voorlichting loopt de verloskundige alle stappen van de bevalling door. Zo vertelt ze onder meer hoe de ontsluiting wordt gevoeld, waarna ze de vraag stelt of Louise en Jesse dat ook eens willen doen. Waar de tienermoeder in spe vriendelijk bedankt, is haar vriend wel nieuwsgierig. 'Ik vind het zelf ook een beetje raar als dat bij mij gaat gebeuren. Dat een vrouw daar beneden gaat voelen', geeft Louise toe. Ook zegt ze tegen Bibi dat het haar 'niet zo’n prettig gevoel' lijkt dat iemand 'daar beneden even lekker zit te friemelen'.

Rutte of de koning

Bibi kan er wel om lachen en stelt haar tegelijkertijd gerust. 'Ik dacht echt: oh, schatje toch', aldus de vlogger voor de camera. 'Alsof je daar op dat moment aan denkt. Het maakt dan echt niet meer uit of premier Rutte aan je friemelt of de koning. Dan denk je: al friemelt de hele wereld nu aan me, laat het kind eruit komen. Nu.' Om die uitspraak van Bibi gaat twitterend Nederland he-le-maal stuk.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Alle lof voor Bibi

Niet alleen kunnen kijkers hard lachen om Bibi, ook vinden ze dat ze Louise en Jesse goed begeleid. 'Bibi heeft mijn hart gewonnen', schrijft iemand na het zien van Het Perfecte Plaatje en Vier Handen Op Eén Buik. 'Ik had mijn twijfels over haar, maar na het zien van deze programma’s is mijn mening: Bibi is lief, aardig en leuk! Go Bibi!'

De tekst gaat verder onder de tweets.

Leuk stel

Ook Louise en Jesse, die de trotse ouders zijn geworden van zoon Liam Zayne, kunnen rekenen op een hoop complimenten op Twitter. Kijkers van Vier Handen Op Eén Buik zijn blij om te zien dat de vader in spe een keer niét hoeft te roken tijdens de bevalling en zien een echte papa in hem. 'Leuk stel deze twee. Ze waren erg serieus en ook eens een jongen die niet weg loopt maar helpt met alles', luidt een van de vele reacties. Ook schrijft iemand: 'Ze zijn nog heel jong, maar met dit stel komt het wel goed! Echt een lief stel samen met een te schattig kindje.'

Door: Flaironline | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.