Kijkers verdeeld over stripteaseshow voor goede doel

Door Redactie
Kijkers verdeeld over stripteaseshow voor goede doel

Het eenmalige Net5-programma For One Night Only: He-le-maal Naakt heeft heel wat losgemaakt bij de kijkers. Op sociale media werden de BN'ers die uit de kleren gingen om aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker volop geprezen, maar de uiteindelijke dansact was voor velen toch een anticlimax omdat er 'niets' te zien was.

De kijker moest sowieso geduld hebben voordat de kleren uitgingen. Na bijna twee uur werd de act, waaraan onder anderen Thijs Römer, Viggo Waas, Simon Keizer en Jasper Demollin meededen, pas opgevoerd. Op het moment suprême waren de geslachtsdelen van de heren echter niet in beeld, tot enige teleurstelling van veel Twitteraars.

Jan Lul

Woorden als 'tegenvaller', 'domper' en 'lullig' werden veelvuldig in de mond genomen. Ook presentatrice Lucille Werner zat verwachtingsvol te kijken, maar ook zij werd teleurgesteld. 'Goeie zaak! Maar wel 2 uur lang voor Jan Lul gekeken...'

Laaiend enthousiast

In het publiek, dat wel van het uitzicht kon genieten, zaten onder meer Net5-gezichten Linda de Mol en Jildou van der Bijl en zangeres Do. Zij waren net als de rest van de zaal laaiend enthousiast toen alle kleren uit waren, zo was te zien op de beelden.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.