• Showbizz

Kijkers verbaasd om uiterlijk Jaimie Vaes: 'Wat is er met haar gezicht gebeurd?'

Door Redactie
Kijkers verbaasd om uiterlijk Jaimie Vaes: 'Wat is er met haar gezicht gebeurd?'

Het grote publiek leerde Jaime Vaes kennen als verloofde van Lil' Kleine, maar inmiddels heeft ze ook haar eigen carrière in de spotlights opgebouwd. De laatste tijd deed ze het rustig aan, maar nu is ze weer te zien op YouTube. Daar vielen kijkers over haar 'nieuwe' uiterlijk.

Jaimie is te gast in de YouTube-serie van MTV Koen's Cocktails, gepresenteerd door Koen Kardashian. Jaimie is goed bevriend met de presentator en maakt daarom graag haar opwachting als gast. Ze vertelt van alles over haar leven, maar kijkers zijn vooral verbaasd door haar uiterlijk. Velen denken dat Jaimie de afgelopen tijd veel aan zichzelf heeft laten sleutelen. 

'Vijf jaar ouder'

'Het lijkt alsof ze meer aan haar gezicht heeft laten doen,' merkt een kijker op. 'Zij lijkt wel 5 jaar ouder geworden sinds ik haar voor t laatst heb gezien, zonde,' reageert een ander. Anderen vragen zich af wat er met haar is gebeurd. 

Geen cat eye-lift

De brunette kaart zelf het gerucht aan dat ze een cat eye-lift gehad zou hebben. Dat ontkent ze stellig. 'Dat heb ik niet laten doen,' zegt ze tegen haar vriend Koen Kardashian. 'Ik denk dat het een combinatie was van de hoek en de make-up.'

Beeld: YouTube 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.