Kijkers 'The Passion' spreken vol lof over Judas Rob Dekay

Door Redactie
Kijkers 'The Passion' spreken vol lof over Judas Rob Dekay

Donderdagavond was er dan eindelijk weer een editie van The Passion te zien. Het paasspektakel zorgt elk jaar voor heel wat opspraak en ook dit jaar is het niet mis. Waar kijkers vooral van genoten hebben? Dat was Judas, oftewel Rob Dekay.

The Passion

De hoofdrollen waren deze keer voor Freek Bartels (Jezus), Trijntje Oosterhuis (Maria), Leo Alkemade (Petrus), Tygo Gernandt (Pilatus) en Rob Dekay (Judas). Hoewel kijkers diep onder de indruk waren van Freek Bartels, hij wordt zelfs de beste Jezus ooit genoemd, konden ze hun ogen vooral niet afhouden van Rob Dekay.

Rob Dekay als Judas

Rob Dekay timmert al jaren aan de weg als muzikant, maar werd in 2020 pas echt bij het grote publiek bekend door zijn rol als mol in Wie is de mol?. Nu hij gisteravond de rol van Judas vertolkte in The Passion heeft hij er weer een hele nieuwe schare fans bij.

Zangsolo

Rob krijgt ontzettend veel lof voor zijn optreden in The Passion. Vooral met zijn zangsolo Ik Ben Maar Een Mens, een vertaling van het liedje Human van Rag’n’Bone Man, gooit hij hoge ogen. Zelf zei hij hier na afloop over: 'Dat was echt mijn moment. Het paste heel erg in het verhaal. Al was het origineel een Frans liedje, dat had niet echt uitgemaakt. Het is ook een liedje dat goed bij me past qua stem. Ik kon even bij iedereen de woonkamers binnen scheuren', aldus de zanger.

“Durf de reacties niet te bekijken”

Hoewel Rob zeker was van de keuze voor het liedje, vond hij het toch spannend hoe het ontvangen zou worden. 'Of ik de reacties al heb gelezen? Nee, ik durf nog niet te kijken!', liet hij weten. Wel vond hij het waanzinnig om te doen: 'Het was echt te gek. Ik ben een beetje high'.

Reacties

De zanger hoeft niet bang te zijn voor de reacties, want hij krijgt alleen maar lof. Kijkers vinden zijn zangstem geweldig en noemen hem ontzettend talentvol. Maar vooral zijn looks blijven niet onopgemerkt. 'Wie is die sexy vent met dat zwarte mutsje op?' en 'Wat is Rob een leukerd om naar te kijken' klinkt het op Twitter.

Door: FlairBeeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.