Kijkers ‘Steenrijk, Straatarm’ verrast door Temptation’s Fabrizio (of is het toch déze BN'er?)

Door Redactie
Kijkers ‘Steenrijk, Straatarm’ verrast door Temptation’s Fabrizio (of is het toch déze BN'er?)

Deze week was het de beurt aan ‘Temptation Island’-verleider Fabrizio Tzinaridis (28) om een week te leven van een kleiner budget. Samen met zijn goede vriend Daniele is hij te zien in het SBS-programma, wat zijn imago duidelijk heeft veranderd bij televisiekijkend Nederland.

Fabrizio in ‘Steenrijk, Straatarm’

In Steenrijk, Straatarm ruilen iedere week twee gezinnen met elkaar: één dat bakken met geld heeft tegenover een stel dat iedere cent moet omdraaien. Fabrizio, bekend als verleider uit Temptation Island, maakt in de nieuwste aflevering deel uit van de vermogende partij. Met zijn deelname kan hij rekenen op lovende reacties, in tegenstelling tot Lotte en haar moeder vorige week.

Wederom héél uiteenlopende budgetten

Fabrizio ruilt samen met Daniele een week van huis, haard en budget met Monica en haar twee kinderen: dochter Beau en zoon Kevin. Zij hebben per week slechts 75 euro te besteden, terwijl de ‘steenrijke’ mannen vertellen bij elkaar zo’n 1.700 tot 1.800 euro per week uit te geven. Voor de ruilweek laten ze dan ook een bedrag van 1.750 euro achter voor het minderbedeelde gezin en besluiten ze het zelf een week te doen met vijftig euro. De overige 25 euro stoppen ze terug in het kistje, omdat ze immers met één persoon minder zijn.

Déjà vu met het gasfornuis

Om Monica en haar kinderen extra in de watten te leggen, heeft Fabrizio geregeld dat er twee chefkoks een heerlijke maaltijd op tafel komen zetten voor het gezin. Ondertussen moeten hij en Daniele zelf koken, want het budget is er helaas niet naar om eten te bestellen – iets wat de mannen in het dagelijks leven wél altijd doen. En dan is er weer iets opmerkelijks te zien. Het lijkt wel een selectie-eis van de makers van Steenrijk, Straatarm aan alle influencers: niet weten hoe een gasfornuis werkt. Lotte en haar moeder hadden vorige week geen idee, en ook Fabrizio en Daniele hebben er moeite mee om het ding aan de praat te krijgen. Enne, gehakt. Dat doe je gewoon als een bevroren blok in de pan, toch? Kijkers gieren het uit op Twitter.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Is het Fabrizio wel?

Ook valt het kijkers op dat Fabrizio er een stuk anders uitziet met zijn langere lokken. Hij wordt dan hilarisch genoeg ook vergeleken met een bekende Nederlander. 'Nou, na deze aflevering verdient Dotan wat mij betreft volledig eerherstel. Of hij zich nou ‘Fabrizio’ noemde of niet, hij toonde zich van zijn beste kant. Hulde!', grapt iemand. Die reactie is ook Dotan zelf niet ontgaan en hij kan niet anders dan reageren met een aantal emoji’s die huilen van het lachen.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lieve jongen

Waar kijkers van Steenrijk, Straatarm hard kunnen lachen om het vooral met het gasfornuis en hem vergelijken met Dotan, hebben ze voor de rest vooral lovende woorden over voor Fabrizio. Zo hebben velen een ander beeld van hem gekregen. 'Hij komt nu toch veel leuker over dan in Temptation Island', luidt bijvoorbeeld een van de vele reacties. Ook het laatste gebaar van hem en Daniele valt in de smaak bij kijkers. De mannen bieden Monica aan om een keer op hun kosten naar België te komen, waar ze mag verblijven én de tatoeage krijgt die ze al zo lang op haar verlanglijstje heeft staan. 'Wat een supergebaar.'

Door: Flaironline | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.