Kijkers niet te spreken over ‘ongeïnteresseerde’ vader in ‘Vier Handen Op Eén Buik’

Door Redactie
Kijkers niet te spreken over ‘ongeïnteresseerde’ vader in ‘Vier Handen Op Eén Buik’

Het gloednieuwe seizoen van 'Vier Handen Op Eén Buik' ging gisteren weer van start. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen was tienermoeder Desteney (20) te zien, die te hulp werd geschoten door niemand minder dan Heleen van Royen (55). Twitter ontplofte zoals vanouds weer tijdens het programma en het was papa Daan (26) die de nodige tongen losmaakte.

Heleen van Royen in ‘Vier Handen Op Eén Buik’

In de seizoensaftrap van Vier Handen Op Eén Buik is het de schone taak aan Heleen van Royen om een tienermoeder in spe op weg te helpen naar het ouderschap. Voor, tijdens en na de bevalling staat ze Desteney bij, die na een relatie van drie maanden zwanger raakte van haar vriend Daan. Hij heeft ook al een kind uit een eerdere relatie.

Heftige jeugd

Desteney vertelt Heleen over de heftige jeugd die ze achter de rug heeft. Haar moeder is verslaafd, waardoor de de brunette al op achtjarige leeftijd uit huis werd geplaatst door Jeugdzorg. Wat ze zich nog kan herinneren, is dat haar moeder vooral op de bank lag. Ook heeft ze maar liefst drie zelfmoordpogingen van haar moeder meegemaakt, waarbij Desteney degene was die de hulpdiensten heeft moeten inschakelen. Ze trok toen bij haar oma in, met wie ze nog altijd een warme band heeft.

Lieve oma

Hoewel de oma van Desteney niet bepaald blij was toen ze hoorde dat haar kleindochter zwanger was, steunt ze haar wel. Kijkers van Vier Handen Op Eén Buik vinden dit ontzettend mooi om te zien en spreken dan ook vol lof over de vrouw. Ook de manier waarop ze vlogt, zorgt voor een hoop hilariteit op Twitter.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Ongeïnteresseerde Daan

Waar de oma van Desteney op heel wat complimenten kan rekenen van Vier Handen Op Eén Buik-kijkers, krijgt Daan het zwaar te verduren tijdens de aflevering. Kijkers noemen hem 'ongeïnteresseerd' en 'zelf nog een kind', en vragen zich massaal af wat hij wél kan.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Alleenstaande moeder

Tijdens de zwangerschap kan Desteney al niet rekenen op veel steun van Daan, maar na de geboorte van hun zoontje Djaivy is er helaas weinig veranderd. Als Heleen op kraamvisite komt, vertelt de kersverse moeder dat Daan niet zo veel doet voor hun kind. 'Af en toe maakt hij een flesje', horen we haar zeggen. Waar kijkers van Vier Handen Op Eén Buik al hoopten dat Desteney voor haar eigen geluk en dat van Djaivy zou kiezen, blijkt dat inderdaad het geval te zijn: een speurneus onder hen heeft namelijk weten te achterhalen dat de relatie tussen Desteney en Daan verleden tijd is.

Door: Flaironline | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.