Kijkers niet blij met 'Vrienden van Amstel Live' in 'Beau': 'Beetje respectloos zo'n volle studio'

Door Redactie
Kijkers niet blij met 'Vrienden van Amstel Live' in 'Beau': 'Beetje respectloos zo'n volle studio'

De talkshow Beau werd donderdagavond uitgezonden vanuit Rotterdam Ahoy, dat helemaal klaargestoomd was voor De Vrienden van Amstel LIVE. Hoewel het een klein voorproefje was op de shows die naar alle waarschijnlijkheid niet door mogen gaan, hebben kijkers ook commentaar op de 'volle studio'.

Beau verklaart aan het begin van de uitzending: 'Iedereen is veilig getest, iedereen zit hier in een bubbel. Wij komen een beetje in die bubbel van die geteste mensen.' De presentator praatte tijdens de uitzending met de deelnemende artiesten van De Vrienden van Amstel. Daarnaast hebben de verschillende artiesten opgetreden, waaronder Danny Vera, Di-rect, Maan, Nick en Simon, Kraantje Pappie en Guus Meeuwis.

Commentaar

Toch snappen kijkers niet helemaal waarom in de studio wel grote groepen mensen bij elkaar mogen zitten. 'Wat zouden horecaondernemers denken als ze dit zien?', vraag iemand zich af op Twitter. Een ander merkt op: 'Beetje respectloos zo'n volle studio terwijl heel Nederland verplicht binnen zit.'

Tekst gaat verder onder de tweets.

Enthousiast

Maar andere kijkers zijn juist wel blij om weer een beetje wat optredens te zien. Iemand schrijft: 'Voor alle zeikerds die lopen af te geven op #Beau; kijk de uitleg aan het begin van de show, hou je mond en geniet.' Ook raadt een ander nog aan: 'Give them a break. Geniet, leef, dans, zing mee of zap weg! ?'

Bron: Libelle | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.