Kijkers laaiend enthousiast over optreden Patricia Paay in 'Op Volle Toeren'

Door Redactie
Kijkers laaiend enthousiast over optreden Patricia Paay in 'Op Volle Toeren'

Patricia Paay (71) en Famke Louise (21) zijn misschien niet twee zangeressen die je snel samen zou zetten, maar juist dát is wat Op Volle Toeren zo leuk maakt. En de onverwachte combinatie valt wel in de smaak bij kijkers!

Voor Patricia voelt deze samenwerking als een soort moeder- en dochterband. Sterker nog, Ali B ziet in Famke wel een jongere versie van Paay. 'Die glamour, die tierlantijntjes.' Ook konden beiden rekenen op heel wat kritiek, al denkt de 71-jarige zangeres dat het nu wel anders is. 'Maar het is leuker dan in een winkel staan', concludeert ze. Daar kan Famke zich alleen maar bij aansluiten.

Op me Monnie

Voor het programma werd dé hit van Famke Louise in een nieuw jasje gestoken. We hebben het natuurlijk over Op me Monnie. Maar al die straattaal was nog best even wennen voor Patricia. 'Ik had het er gisteren met mijn dochter over en die weet meteen wat dat betekent. Maar wij zijn echt een stelletje uit een andere tijd hier.'

Eigen gemaakt

Famke vond deze aangepaste versie van haar nummer 'zó vet'. 'Ze heeft me echt verrast. Ze heeft het nummer helemaal eigen gemaakt.' En ze is niet de enige die heel erg te spreken is over deze uitvoering. Ook op Twitter regent het complimenten voor la Paay. Ze moedigen Patricia dan ook aan om weer muziek op te gaan nemen. 'Kan Patricia Paay weer plaatjes gaan opnemen alsjeblieft?', is onder meer te lezen. 'Ik zou Patricia’s versie zo opzetten!! Heerlijk met die bas', merkt een ander nog op. 

Bron: Libelle | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.