• Het Perfecte Plaatje

Kijkers ‘Het Perfecte Plaatje’ niet eens met exit ‘gedoodverfde finalist’

Door Redactie
Kijkers ‘Het Perfecte Plaatje’ niet eens met exit ‘gedoodverfde finalist’

Gisteren stemden weer 1,5 miljoen kijkers af op 'Het Perfecte Plaatje'. Met de finale in zicht, wordt de strijd steeds spannender. Kijkers van het programma hadden een van de gedoodverfde winnaars al een tijdje voor ogen, maar laat nou net dié kandidaat eruit gevlogen zijn in de afgelopen aflevering. En dat heeft voor een hoop onbegrip gezorgd op Twitter.

Onbegrijpelijke exit in ‘Het Perfecte Plaatje’

Elke week verzamelen kijkers van Het Perfecte Plaatje zich op Twitter, en stroomt het sociale medium vol met complimenten, irritaties en gisterenavond ook een hoop teleurstelling én onbegrip. Fans zijn het namelijk totáál niet eens met het juryoordeel en de exit die dinsdag te zien was.

Let op, spoilers!

In de gloednieuwe aflevering van Het Perfecte Plaatje krijgen de overgebleven vijf kandidaten twee opdrachten. Ten eerste moeten ze zich wagen aan autosportfotografie. Soy Kroon (25) gooit – zoals gewoonlijk – hoge ogen met zijn foto en komt dan ook als winnaar uit de bus. Van de jury krijgt hij maar liefst een 8,5, waarmee de acteur voor de derde keer een shoot wint. Volgens kijkers van het programma is dat helemaal terecht. 'Soy is echt ZÓ GOED', luidt een van de vele lovende woorden over de kandidaat.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Tevreden, maar niet lyrisch

De actie die allesbehalve mist in de eerste foto, de waterdruppels die bijna te tellen zijn… de jury is enorm te spreken over het eerste kiekje van Soy. De opdracht die volgt pakt echter minder goed uit voor de kandidaat. De BN’ers moeten een coverfoto schieten en Soy krijgt goede vriend Jan Kooijman (39) toegewezen als model. Hoewel de juryleden tevreden zijn over hoe de kandidaat zijn model heeft vastgelegd voor de omslag van het magazine Rockstar, zijn ze 'zeker niet lyrisch'. Volgens hen heeft de fotograaf niet genoeg aandacht besteed aan het witte papier waar Jan doorheen komt.

Hóé dan?

Omdat Soy wat steekjes heeft laten vallen volgens de jury, scoort hij dan ook helaas niet het hoogste cijfer met deze opdracht. Met een 6,5 komt hij uit op een gemiddelde van een 7,5, wat tweetiende lager is dan het totaalcijfer van Bert van Leeuwen (60). Dit betekent dat Soy zijn spullen moet pakken en zijn Het Perfecte Plaatje-avontuur hier eindigt. En daar snappen kijkers van het programma geen ene moer van. 'Wat is dit? Soy was de beste!', aldus een ronduit verbaasde kijker. Een ander vult aan: 'Wow, een gedoodverfde finalist moet eruit!' En zo kunnen we nog wel even doorgaan…

De tekst gaat verder onder de tweets.

Andere publieksfavoriet

Nu Soy het veld heeft moeten ruimen, zijn kijkers van Het Perfecte Plaatje het er unaniem over eens wie er dan wél moet winnen. Volgens hen is Stefano Keizers (33) dé ster van de show.

Door: Flaironline | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.