Kijkers enthousiast over finalisten 'De Slimste Mens': ‘Wat mij betreft de droomfinale!’

Door Redactie
Kijkers enthousiast over finalisten 'De Slimste Mens': ‘Wat mij betreft de droomfinale!’

Vanavond is het zo ver: de lang verwachte finale van ‘De Slimste Mens’ wordt gespeeld. En de drie finalisten zijn bekend! Maar wie van deze drie slimmeriken wordt vanavond de állerslimste?

Tijl Beckand naar huis

De drie kanshebbers op de titel van dit seizoen zijn cabaretier Andries Tunru (30), presentatrice Emma Wortelboer (24) en zanger van de Snollebollekes Rob Kemps (35). Emma en Rob versloegen gisteravond de andere laatste kanshebber, Tijl Beckand (46), in de halve finale. Daar zullen weinig kijkers rouwig over zijn, want de afgelopen dagen kreeg Tijl flink wat kritiek over zich heen op social media. Zo noemden veel kijkers hem 'onsportief' en 'betweterig'. Toch waren er ook veel kijkers die zijn humor wel konden waarderen. Rob Kemps nam het voor Tijl op; ze hadden een goede klik gehad achter de schermen.

Grote favoriet

De grote vraag is nu natuurlijk: zal de grote favoriet Andries Tunru vanavond kunnen laten zien wat hij het hele seizoen al deed? De cabaretier is een van de beste deelnemers ooit: hij wist eerder zeven dagen op rij dagwinnaar te worden, iets wat al dertien seizoenen niet gebeurd was. Ook heeft hij gedurende dit seizoen de meeste punten gescoord van alle deelnemers, waardoor hij zich direct had geplaatst voor de finale. Hij heeft er in elk geval ‘ommeunig veel zin’ in, schreef hij gisteravond op Instagram. 'Morgen gaat ’t hier gebeuren. De -wat mij betreft- droomfinale tegen de waanzinnige Emma “Willie” Wortelboer en de hilarische Rob “Studiebollekes” Kemps.'

Kijkcijferrecord

Dit seizoen van De Slimste Mens is weer een enorm succes: de quiz breekt kijkcijferrecord na kijkcijferrecord. Gisteravond keken er maar liefst 2,4 miljoen mensen naar de halve finale. Grote kans dat dat record vanavond wéér verbroken wordt. Wij zullen in elk geval op ons puntje van de stoel zitten. Vrijdag 22 januari wordt de grote finale gespeeld, om 20:35 uur op NPO2.

Door: Flaironline | Beeld: ANP

Kijkers enthousiast over finalisten 'De Slimste Mens': ‘Wat mij betreft de droomfinale!’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.