Kijkers ‘De TV Kantine’ gaan stuk om hilarische imitatie Nicolette van Dam en Bas Smit

Door Redactie
Kijkers ‘De TV Kantine’ gaan stuk om hilarische imitatie Nicolette van Dam en Bas Smit

Donderdagavond konden de kijkers van De TV Kantine weer genieten van een nieuwe aflevering. Ook deze keer kwamen er fantastische persiflages voorbij. Wat dacht je van Miljuschka Witzenhausen, Martien Meiland en Melania Trump? Ook bouwdeskundige Bob en styliste Roos van het programma Kopen zonder kijken waren te zien. Maar er is één duo waar de kijkers écht om moesten gieren en dat zijn Nicolette van Dam en Bas Smit.

First Dates restaurant

Een groot deel van de aflevering speelde zich af in het restaurant van First Dates. Daar kwamen bijzondere gasten op bezoek. Zo zagen we John de Mol, Anouk en Rogier Smit voorbij komen. Uiteraard was gastheer Sergio (gespeeld door Everon Jackson Hooi) er om de gasten te ontvangen.

Persiflages

Ook Nicolette van Dam (gespeeld door Elise Schaap) en Bas Smit (gespeeld door Carlo Boszhard) bezochten het restaurant. 'Hooooi!', zo klonk de welbekende begroeting van Bas, toen hij de tent binnenkwam. Natuurlijk kon bij dit typetje ook de telefoon in de hand én zijn bulderende lach niet ontbreken. Bij Nicolette van Dam waren de kijkers vooral onder de indruk van haar stem. Wat kan Elise Schaap die goed nadoen!

Bas en Nicolette reageren

De échte Nicolette en Bas hebben ook naar de uitzending gekeken. Op Instagram Stories laten ze beide weten dat ze de persiflages geweldig vinden en ontzettend goed uitgevoerd door Carlo en Elise. Ook noemt Bas de imitaties ‘identiek’.

Reacties van de kijkers

De kijkers van het programma laten op Twitter weten dat ze niet meer bijkomen na het zien van de persiflages van Nicolette en Bas. Ze hebben vooral heel veel lof voor Elise Schaap, want wat zet ze Nicolette goed neer.

Door: Flaironline | Beeld: Still

Kijkers ‘De TV Kantine’ gaan stuk om hilarische imitatie Nicolette van Dam en Bas Smit

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.