Kijkers Chateau Meiland niet te spreken over 'verwende' Maxime tijdens huizenjacht

Door Redactie
Kijkers Chateau Meiland niet te spreken over 'verwende' Maxime tijdens huizenjacht

Gisteren kreeg Maxime Meiland in Chateau Meiland de verrassing van haar leven tijdens een georganiseerde babyshower. Helaas was dat het enige vrolijke evenement van de aflevering aangezien de blondine daarna weer in quarantaine moest (maar dat niet deed) en niet te spreken was over de bezichtiging van een potentieel nieuwe villa. 

Gisteravond zagen we in Chateau Meiland de drukke voorbereidingen voor de babyshower van Maxime. Terwijl Erica haar verdiende lunch - helaas zonder glas melk - zit weg te werken, blaast Martien vast de ballonnen op. Maar al snel kom je erachter dat hij en de ballonnen niet zo goed samengaan. 

Gillende fans

Ook zien we in deze aflevering goed wat de Meilandjes bedoelen als ze zeggen dat ze geen privacy hebben in hun huidige villa in Noordwijk. De fans staan door de ramen te gluren en poseren voor het tuinhek. De kijkers van het programma nemen het dan ook op voor de familie.

En als er altijd zoveel fans voor je deur staan, is een vergissing zo gemaakt...

Babyshower

Als oma - na een keer of tien bellen - eindelijk aanwezig is, kan de babyshower van Maxime beginnen. Gelukkig was de zwangere blondine enorm verrast en kon na de 'schrik' het uitpakken van de cadeautjes beginnen. Zo kreeg Maxime een luiertaart (ook al verwachtte ze blijkbaar een auto), die volgens haar goed van pas kwam, aangezien luiers flink wat centjes kosten. 

Houtworm

Na de geslaagde verrassing gaan we over tot de orde van de dag. Er moet geklust worden in het nieuwe kantoor van de familie. Daar gaat vooral Erica flink aan de slag met de bureaubladen vastzetten, ook al snapt Martien niet waarom dat moet. Helaas pakte de overenthousiaste Erica ditmaal iets te veel door, want binnen de kortste keren boort ze dwars door het bureaublad heen. Maar gelukkig is dat geen probleem: ze vullen het gewoon op met houtworm. 

Quarantaine 

En dat was niet het enige slechte nieuws deze uitzending. Maxime - net uit quarantaine - krijgt weer klachten dus besluit voor de zekerheid even langs de huisarts te gaan. Daar blijkt dat ze helemaal niet had mogen komen en direct weer in quarantaine moet gaan. Natuurlijk besluit dochterlief dit nare nieuws gelijk even te komen vertellen aan haar ouders.

Huizenjacht

Met de komst van dochter nummer twee is het huis van Maxime en Leroy inmiddels toch echt al te klein geworden. De hoogste tijd om op zoek te gaan naar een nieuw - groter - huis. Bij de eerste bezichtiging krijgt de blondine het helaas nog niet warm. En dat de jonge Maxime zo zeurt over een villa, valt niet in goede aarde bij de kijkers. 

Bron: Twitter | Beeld: still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.