Kijkers boos om 'wereldvreemde' opmerking Linda de Mol in Miljoenenjacht

Dat Linda de Mol haar schaapjes op het droge heeft weet iedereen wel. Maar als dat ook blijkt uit een ogenschijnlijke onschuldige vraag in Postcode Loterij Miljoenenjacht, maakt dat sommige kijkers behoorlijk boos.

Door Redactie
Miljoenenjacht
© Still

Het moge duidelijk zijn dat de woningmarkt misschien moeilijker dan ooit is. Vooral voor starters. Niet zozeer voor de kinderen van Linda de Mol, want die kocht gewoon een huis voor ze toen die gingen studeren. En dat detail hebben sommige kijkers maar al te goed onthouden als Linda in een onschuldig gesprekje wat vragen stelt aan een kandidaat.

Bonuskinderen

Het is de halve finale en tijd om kennis te maken met kandidaten Lisette en Matthijs. En dan stel je allerlei standaard vragen. 'Wat doe je? Ben je getrouwd? Heb je kinderen?' Lisette vertelt enthousiast over haar vriend en twee bonuskinderen. Oftewel kinderen uit de eerdere relatie van haar vriend. Dan blijkt uit Linda's volgende vraag dat ze 'al' 20 en 22 zijn. En dan komt de gewraakte vraag van Linda: 'Oh, dus die zijn al het huis uit?'

Wereldvreemd

En die veronderstelling schiet bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. Dat zullen dan ongetwijfeld kijkers zijn bij wie de kinderen nog altijd de zolder bezet houden. Een hele gekke vraag is het op zich niet, wat ook blijkt uit het feit dat de bonuskinderen inderdaad niet meer thuis wonen. Maar sinds Linda door alle perikelen rondom haar geliefde Jeroen Rietbergen onder een vergrootglas ligt, lijkt het minste of geringste al wereldvreemd.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Olivier van Kuyen

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!