• Liefde

Kelly Weekers deelt herkenbare vakantiepost voor moeders

Door Redactie
Kelly Weekers deelt herkenbare vakantiepost voor moeders

Kelly Weekers (30) en John Ewbank (51) zijn – als BN’ers met een prima gevulde bankrekening – niet vies van een luxe vakantie met een glamourrandje. Maar, wie aan kinderen begint, ziet dat vleugje glamour al gauw achter de horizon verdwijnen. In een nieuwe post op Instagram deelt de half juni bevallen Kelly een heerlijk herkenbare post.

Kinderen Kelly Weekers

De post bestaat uit twee foto’s: één met haar vakantieverwachtingen én de iets minder spetterende realiteit. De ‘expectations’ waren een zwoele avond op het zonnige Ibiza, inclusief glinsterende paillettenjurk en romantische avond met liefje John. Helaas zit Kel er momenteel iets anders bij, zo is te zien op de tweede foto. Namelijk, in een hangmat met twee kinderen, van wie de jongste gezellig aan de borst ligt. Tja, iets andere koek, dus.

#Momlife

Nou ja, ‘helaas’ is het natuurlijk niet echt, want aan Kelly’s bijschrift ligt ongetwijfeld sarcasme ten grondslag. De kersverse moeder, die op 12 juni beviel van dochtertje Georgie Anne Marie, is immers compleet in de wolken met haar prachtige gezin. Gelukkig snappen haar volgers dat prima: 'Allebei prachtige momenten, het één kan niet zonder het ander', merkt iemand dan ook op. Voor de rest regent het hartjes en liefdevolle woorden onder de post, van bekend én onbekend Nederland.

Gezin

Georgie is John Ewbanks derde dochter. Voor Kelly is het haar tweede kindje. In 2017 werden zij en John al ouders van dochtertje Scottie Anne Marie Ewbank (3). John is ook vader van dochter Day uit zijn eerdere relatie met Vivian Reijs. John en Kelly zijn sinds 2012 samen en sinds december 2015 verloofd. Van een huwelijk is het echter nog steeds niet gekomen.

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Kelly Weekers deelt herkenbare vakantiepost voor moeders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.