Keert Ruud de Wild binnenkort al terug op de radio?

Keert Ruud de Wild binnenkort al terug op de radio?

Ruud de Wild (52) wordt beetje bij beetje weer de oude na zijn operatie aan darmkanker. Sterker nog, de dj durft zelfs al voorzichtig aan een comeback te denken.

En om die woorden kracht bij te zetten, poseert Ruud met een grote gouden radio. '(Ik zet een stoere stem op en zeg) I’LL BE BACK #radio #comingsoon #comeback', aldus De Wild.

Niet puur natuur

Maar die frisse kleur op z'n gezicht blijkt niet helemaal puur natuur te zijn. Vriendin Olcay reageert namelijk: 'Schat.. die CC Cream staat je echt goed trouwens ?❤️.'

Binnenkort

Hoe snel de dj verwacht zijn comeback op de radio te maken, zegt hij niet. Een woordvoerder van KRO-NCRV laat desgevraagd weten dat er nog niets concreet is. 'We hopen samen met Ruud natuurlijk dat zijn terugkeer binnenkort weer mogelijk zal zijn.'

Tekst gaat verder onder de post.

Enthousiast

Volgers zijn in ieder geval enthousiast over een mogelijke terugkeer op de radio. 'Verheug me op je comeback!', is te lezen. Ook kunnen fans 'niet wachten en vinden ze het 'top nieuws'. 'Wauw wat fijn! Goed bezig Ruud! ❤️??', is slechts een van de vele reacties.

Verbazing

Ook Ruud zelf is positief over zijn vooruitgang, zo liet hij vorige week weten. 'Verbaasd kijk ik', schreef de dj. 'Ben ook verbaasd dat ik nu al heel rustig mag beginnen met lichte dingen doen. 6 weken geleden zou dat sciencefiction zijn.'

Darmkanker

Bij Ruud de Wild werd vorige maand darmkanker vastgesteld. De NPO Radio 2-dj kreeg de diagnose ‘een aantal maanden geleden’, zo maakt hij maandagmiddag bekend in zijn radioshow De Wild in de Middag. De radio-dj hield het nieuws bewust stil. Hij is er naar eigen zeggen vroeg bij en heeft inmiddels de operaties gehad. Via haar Instagram Stories liet Olcay weten: 'Operatie is geslaagd! Duurde maar liefst 5 uur, maar het is gelukt allemaal.' Vorige week kreeg Ruud het goede nieuws dat hij ‘schoon’ is.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.