• Katja Schuurman

Katja’s KLM-seksvlucht van minuut tot minuut

Door Redactie
Katja’s KLM-seksvlucht van minuut tot minuut

In alle toonaarden ontkent Katja Schuurman haar door Story onthulde wangedrag tijdens een KLM-nachtvlucht. Bemanningsleden die volledig en tot in detail op de hoogte zijn van Katja’s misdragingen, doen hun gedocumenteerde relaas tegenover Story. Ze zijn woedend over de leugens van de actrice! ‘Katja zat bovenop de passagier naast haar, een bekende zakenman. Haar bewegingen onder het dekentje lieten niets te raden over...’  

Onder meer in de talkshow Beau ontkende Katja Schuurman glashard dat ze seks had aan boord van een nachtvlucht van de KLM, van het Zuid-Afrikaanse Johannesburg naar Schiphol, en dat ze zich aan boord misdroeg. Dat heeft tot woedende reacties geleid bij het bij de vlucht betrokken KLM-personeel, zowel onder de cockpit- en cabinebemanning als bij later aangehaakte functionarissen. Story deed onderzoek naar ‘Katja’s seksvlucht’ – zoals die in het luchtvaartwereldje intussen te boek staat – en sprak met een aantal betrokkenen binnen de KLM. 

Verplaatsen

De cabinebemanning – stewardessen en stewards onder leiding van een purser – heeft meteen al na de entree van Katja Schuurman op de KLM-nachtvlucht van Johannesburg naar Amsterdam de handen vol aan haar. Bij de gate is de actrice na een wekenlang verblijf in Zuid-Afrika in geanimeerd gezelschap van een bekende Nederlandse zakenman (gegevens bekend bij Story) en ze vraagt de crew bij het binnengaan van de businessclass in de Boeing 777 of het mogelijk is passagiers te verplaatsen zodat Katja en de zakenman naast elkaar kunnen zitten.

Na wat gepuzzel en ondanks enige ergernis van medepassagiers in de dure businessclass, lukt het de zakenman en Katja naast elkaar op de stoelen 6H en 6K te plaatsen, aan de rechterkant van het toestel, direct achter de zogeheten Galley 2. Met een geplande vertrektijd van 23.55 uur is het al donker als de Boeing 777 het luchtruim kiest, voor een vlucht van ruim elf uur. Medepassagiers valt het op dat Katja een eigen fles Amarula aan boord meebrengt, een Zuid-Afrikaanse likeur vergelijkbaar met Bailey’s. Terwijl andere passagiers in de businessclass, en in de economy class achter het dichte cabinegordijn, de slaap proberen te vatten, hebben Katja en de zakenman het hoorbaar naar hun zin. 

Fysieke bewegingen

De cabineverlichting van de Boeing 777 is uitgeschakeld omdat de meeste passagiers willen slapen; slechts bij enkele stoelen verspreid door het toestel valt een verlicht videoscherm te zien. Op stoelen 6H en 6K is, in silhouet, een andere activiteit waar te nemen voor medepassagiers die de slaap niet kunnen vatten: Katja blijkt bovenop haar buurman te zijn gekropen en ‘berijdt’ hem zichtbaar onder een KLM-deken. Er is niet volledig duidelijk te zien wat er exact fysiek gebeurt maar de op en neer gaande bewegingen van de actrice laten weinig te raden over. Na enige tijd staan beiden op, en lopen achter elkaar ieder naar een wc, waarbij de zakenman – van wie de gulp openstaat – voor de ogen van de crew in de galley zonder gêne zijn ‘zaakje’ herschikt in zijn broek voordat hij de kleine ruimte binnengaat. Zowel bij de man als bij Katja in de wc wordt er hoorbaar het nodige kraanwater gebruikt. Daarna houden Katja en de zakenman zich de rest van de vlucht relatief rustig.

Beeld: Peter Smulders

Dit verhaal komt uit Story. Editie 1 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Katja’s KLM-seksvlucht van minuut tot minuut

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.