Katja verdacht van seksueel wangedrag in KLM-vliegtuig

Door Redactie
Katja verdacht van seksueel wangedrag in KLM-vliegtuig

Al sinds Katja Schuurman in oktober naar het buitenland vertrok voor een volgens eigen zeggen yogavakantie, rommelt het rond haar. Nu zou ze zich weer verre van smaakvol hebben gedragen op een KLM-nachtvlucht: had ze écht seks aan boord?

Meerdere interne KLM-bronnen meldden Story onafhankelijk van elkaar dat Katja Schuurman zich op haar terugvlucht van Johannesburg naar Schiphol zou hebben misdragen aan boord van een toestel van de koninklijke luchtvaartmaatschappij. Onder invloed van alcohol zou zij zich schandalig hebben gedragen; er zou zelfs sprake zijn geweest van – in dit geval letterlijk en figuurlijk – grensoverschrijdend seksueel gedrag met een medepassagier, op de circa elf uur durende nachtvlucht.

Privacy

De luchtvaartmaatschappij laat Story inzake het Schuurman-dossier desgevraagd weten geen officieel commentaar te kunnen geven: ‘In verband met privacyregels verstrekken wij geen informatie over individuele passagiers.’ Het management van Katja meldt zich niet te herkennen in het verhaal. Dat zal niemand verbazen: het ontkennen van alles waarbij hun cliënte negatief genoemd wordt, lijkt intussen een dagtaak geworden.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 51 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Katja verdacht van seksueel wangedrag in KLM-vliegtuig

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.