• Katja Schuurman

Katja Schuurman wil 'minder stuurloos' door het leven

Door Redactie
Katja Schuurman rust

Katja Schuurman heeft een paar goede voornemens voor het nieuwe jaar. De presentatrice wil onder meer minder eigenwijs zijn, vertelt ze aan De Telegraaf.

"In 2020 ga ik proberen om beter naar adviezen van mensen om mij heen te luisteren en minder eigenwijs te zijn", zegt Katja. Ook het beperken van stress staat op haar lijstje. "Ook wil ik nu echt eens gaan proberen wat strakker prioriteiten te stellen en minder stuurloos door het leven te fietsen. Dat gejaagde en altijd maar te veel willen ondernemen zorgt namelijk steeds weer voor stress. Daar wil ik echt vanaf."

Eerst denken, dan doen

De presentatrice denkt dat het haar helpt om beter na te denken voor ze ja tegen iets zegt. "Ik ben gemakkelijk enthousiast te krijgen voor dingen, maar moet me toch vaker gaan afvragen: ’Vind ik wat ik aan het doen ben daadwerkelijk leuker dan tijd doorbrengen met vrienden, familie of mezelf?’ Die momenten van reflectie en afwegingen ga ik meer maken."

Beeld: Peter Smulders | ANP

Katja Schuurman wil 'minder stuurloos' door het leven

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.