Katja Schuurman verschijnt in jeugdige kleding van dochter Sammie

Katja Schuurman krijgt de smaak van opmerkelijke social media posts steeds meer te pakken. En na een pikant kiekje voor een experiment, gaat de actrice nu weer uit haar eigen kleren...

Katja Schuurman
© Brunopress

Maar, daarna trekt ze de kleding van haar dochter weer aan.

Er gaat al een tijdje een trending video op TikTok rond waarbij moeders de hippe kleren van hun dochters aandoen. Nu is Katja Schuurman zelf ook niet ouderwets, maar het is toch interessant om te zien hoe de kleding van dochter Sammie bij de actrice staan. 

De tekst gaat verder onder de video.

Uit de kleren

Onlangs ging Katja ook al uit de kleren, maar dan voor hele andere redenen. De actrice is zeker niet bang om hier en daar af en toe te experimenteren. Ondanks dat ze de afgelopen weken vaak genoeg in de schijnwerpers staat - mede door ex-man Thijs Römer - zou Katja graag nog meer aandacht willen krijgen. 

'Mijn aantal volgers blijft al een poosje steken', liet Katja een paar weken terug weten op Instagram. Gelukkig heeft de actrice snel een oplossing bedacht voor dit probleem. 'Dus bij wijze van sociaal experiment; benieuwd of dit helpt.' Bij haar bijschrift plaatst ze een nogal pikant kiekje. Katja bedekt haar borsten terwijl ze vanuit het water zwoel in de camera kijkt. 

Samenwerking kwijt

Hoewel Katja haar experiment 'gelukt' is, omdat ze meer volgers kreeg, heeft haar pikante post ook voor iets minder leuks gezorgd. Een van de bedrijven waar Katja een samenwerking mee had, vond de post van de actrice namelijk allesbehalve leuk. In haar podcast 'Schuurman en Spigt Ruimen Op' zegt Katja dat ze een klus kwijt is. Schuurman zou een documentaire maken en de producent heeft na de post gemeld dat ze er toch mee zouden gaan stoppen.

'De dag na deze post werd ik gebeld dat ze toch dachten dat ik het beter niet kon gaan doen', aldus een nogal verontwaardigde Katja. Ze vertelt verder dat de producent zich zorgen zou maken over het imago van Katja en hoe ze zou kunnen overkomen. 

Bron: TikTok, Instagram

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!