Katja Schuurman verliest samenwerking na pikante post

Katja Schuurman

Katja Schuurman besloot vorige week eens te experimenteren en zette een pikante foto van zichzelf online. Haar doel was om meer volgers te verzamelen. Of dat gelukt is, is nog maar de vraag. In ieder geval heeft de post wel andere gevolgen gehad voor de actrice...

In de pikante post die Katja vorige week poste, schreef ze: 'Mijn aantal volgers blijft al een poosje steken. Dus bij wijze van sociaal experiment; benieuwd of dit helpt.' Buiten een paar negatieve opmerkingen van volgers, konden haar showbizz-collega's er vooral om lachen. 

Zorgen over imago 

Maar een van de bedrijven waar Katja een samenwerking mee had, vond de post van de actrice allesbehalve leuk. In haar podcast 'Schuurman en Spigt Ruimen Op' zegt Katja dat ze een klus kwijt is. Schuurman zou een documentaire maken en de producent heeft na de post gemeld dat ze er toch mee zouden gaan stoppen. 'De dag na deze post werd ik gebeld dat ze toch dachten dat ik het beter niet kon gaan doen', aldus een nogal verontwaardigde Katja. Ze vertelt verder dat de producent zich zorgen zou maken over het imago van Katja en hoe ze zou kunnen overkomen. 

Trouwjurk in de kliko 

De laatste tijd staat Katja vaker in de schijnwerpers, al komt dat vooral door ex-man Thijs Römer. Dat Katja echt niets meer met Thijs te maken wil hebben, bleek onlangs ook toen ze haar trouwjurk van zolder haalde. In de podcast Schuurman & Spigt ruimen op is te zien hoe Frédérique Spigt (65) bij Katja thuis op haar boerderij komt en ze samen besluiten de zolder op te ruimen. Behalve een zanginstallatie uit begin jaren negentig ziet Katja ook haar trouwjurk liggen. En tot haar schrik zitten er allemaal uitwerpselen op. ‘O nee,’ roept Katja in de podcast uit. ‘Deze lag in een plastic zak, maar hier hebben allemaal muizen aan gegeten. Wat goor is dit. Die trouwjurk moet echt weg.'

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.