• Katja Schuurman

Katja Schuurman over dochter Sammie: ‘Dank je wel dat ik jouw mama mag zijn!’

Door Fleur Hartman
Katja Schuurman over dochter Sammie: ‘Dank je wel dat ik jouw mama mag zijn!’

Katja Schuurman (47) geniet van haar vakantie met dochter Sammie (12). Ook laat ze merken dat ze veel geniet van haar twaalfjarige dochter. Naast prachtige foto’s op Instagram spreekt ze haar liefde uit.

Lieve Sammie

‘Podjandriedubbeltjes wat hou ik veel van jou!’ begint Katja de post. ‘Met je ogen. En je lach. En je grapjes. En je dwarse puberhoofdje. En al je gevoel. En je overpeinzingen. En je mascara. En je ijs. En je knuffels. En je goede ideetjes. En je tiktokhoofd. En al je liefde. En je ik hou van jou mama..’ Tot slot schrijft Katja: ‘Dank je wel dat ik jouw mama mag zijn lieve Sammie! (En wat is San Diego te gek hè lieverd?)’ Ook voegt ze wat hashtags toe: #allerliefste #vooraltijd #❤️ #roadtrip #usa #sandiego.

Knappe dochter

De Insta-kiekjes krijgen veel reacties. ‘Liefjes ❤️’, schrijft GTST-actrice Babette van Veen. Ook onbekend Nederland laat van zich horen.‘Wat een liefde en wat een knappe dochter heb je❤️’, schrijft een volger. Een ander schrijft: ‘Wat een leuke road-trip moeder en dochter , mooie meiden ❤️’

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.