• Katja Schuurman

Katja Schuurman heeft lookalike gevonden: 'Vind zelf dat ik hier best wel een beetje op J.Lo lijk'

Door Redactie
Katja Schuurman heeft lookalike gevonden: 'Vind zelf dat ik hier best wel een beetje op J.Lo lijk'

Bescheidenheid siert de mens, maar soms mag je jezelf best een compliment geven. Katja Schuurman (46) is in de wolken met haar nieuwste shoot voor LINDA. en heeft haar dubbelganger naar eigen zeggen wel gevonden.

'Oké, nog eentje uit de nieuwe LINDAloves serie dan', schrijft Katja bij het kiekje. 'Ja, het is misschien ongepast om dit over mezelf te zeggen, maar, ik vind dus zelf dat ik hier best wel een beetje op Jlo lijk ☺️.'

Tekst gaat verder onder de post.

Mooier

Toch zijn volgers het daar niet helemaal mee eens: zij vinden Katja nóg mooier dan de Amerikaanse zangeres. 'Serieus?! Jij bent mooier! En echter!!', is te lezen. Een ander merkt op: '? JLo verbleekt bij jou....' Ook reageert Miljuschka Witzenhausen nog: 'Fokkin knap❤️.' Maar de vader van Schuurman laat toch wel de meest lieve reactie achter: 'Je lijkt verdacht veel op mijn prachtige dochter ❤️?.'

Grootste wens in vervulling

Met de geboorte van Coco Loulou zag Katja op 8 augustus haar grootste wens in vervulling gaan. De actrice heeft er altijd van gedroomd minimaal twee kinderen te hebben. De bijzondere naam van het meisje hadden Freek en Katja al een tijdje in gedachten. 

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.