• Katja Schuurman

Katja Schuurman heeft haar 'onhandigheid' van haar mams

Door Redactie
Katja Schuurman onhandig

Katja Schuurman lijkt in veel opzichten op haar moeder Sonja. In een interview met Libelle beschrijft Sonja haar dochter als intelligent, knap, creatief en een snelle prater. Maar de actrice heeft nog iets van haar mams overgenomen: haar onhandigheid.

"Mama is heel erg onhandig.", zegt Katja. "Jij valt overal als een vloerkleedje op de grond", zegt ze tegen haar moeder op de bank. Ook Katja's 8-jarige dochtertje Sammy zit erbij en is het met haar moeder eens dat ze allemaal onhandig zijn. "We zijn allemaal gewoon een beetje wilder, maar ook op een hele leuke manier", voegt Katja eraan toe.

Drie generaties

Op Instagram plaatst Katja onderstaande foto en schrijft ze: "Met de mooiste meisjes van de wereld in de Libelle van deze week!" Libelle bestaat deze week 85 jaar en ter ere daarvan worden drie generaties Libelle-lezeressen geïnterviewd, waaronder Katja, Sonja en Sammy.

Droombanen

De drie verschillende generaties vertellen in het interview ook over hun droombanen. Katja herinnert zich nog goed dat ze van alles wilde worden op jonge leeftijd. Van juf tot aan 'iets met ontwikkelingssamenwerking', maar uiteindelijk belandde ze als actrice in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Sonja is uiteindelijk onderwijzeres geworden, maar als ze nu mocht kiezen, zou ze meer de toerisme ingaan. En de kleine Sammy wil later styliste, zangeres en danseres worden. "Eerst wou ik juf worden, maar nu niet meer", zegt ze.

Niet schamen

Volgens Katja was haar moeder 'een hele leuke juf eigenlijk', maar schaamde ze zich vroeger voor haar. "Het is heel stom als je dan wat jonger bent, dan geneer je je voor je moeder", vertelt Katja. "Je moet je niet schamen voor je moeder", zegt ze nu ze zelf volwassen is en een dochter heeft.

Katja Schuurman heeft haar 'onhandigheid' van haar mams

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders