• Katja Schuurman

Katja Schuurman geniet komende weken van alle rust

Door Redactie
Katja Schuurman rust

Katja Schuurman is de komende weken even offline van sociale media. De actrice trekt zich even terug en is te vinden in een prachtige 'yoga-retreat', laat ze weten op Instagram.

Katja begint haar bericht op Instagram met een quote van een Indiase dichter en Nobelprijswinnaar, Rabindranath Tagore: "Je terugtrekken uit het leven is iets dat je elke dag zou kunnen, wellicht zou moeten doen. Het voltooit de beweging waar het ten volle deelnemen aan het leven slechts een onderdeel van is."

Yoga-retreat

Dat is dan ook precies wat ze de komende weken gaat doen: zich terugtrekken. "Ik zit een paar weekjes in een prachtig yoga-retreat, dus vanuit mij vooral even stilte", schrijft ze.

Even rust

Sommige volgers zouden ook wel zo'n retreat willen doen en wensen Katja een paar rustige weken toe. Zo schrijft iemand: "Lijkt mij ook zo fijn om naar zo iets te gaan. Geniet ervan" en "Zou ik ook wel eens willen... Weg van alles. Doe je goed!" Maar ook: "Geniet van de rust, Katja!" en "Supergoed van je! Veel mooie inzichten, rust en stilte toegewenst!"

Mochten jullie Katje de komende tijd heel erg missen? Niet getreurd. "Vanaf 8 november kan je me zien in de 5-delige kerstserie ‘Kerst bij Koosje’ op Videoland", schrijft ze met een knipoog.

Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.