Katja Schuurman gaat voor 'sociaal experiment' uit de kleren

Katja Schuurman

Katja Schuurman is zeker niet bang om hier en daar af en toe te experimenteren. Ondanks dat ze de afgelopen weken vaak genoeg in de schijnwerpers staat - mede door ex-man Thijs Römer - zou Katja graag nog meer aandacht willen krijgen. 

'Mijn aantal volgers blijft al een poosje steken', laat Katja gisterenavond weten op Instagram. Gelukkig heeft de actrice snel een oplossing bedacht voor dit probleem. 'Dus bij wijze van sociaal experiment; benieuwd of dit helpt.' Bij haar bijschrift plaatst ze een nogal pikant kiekje. Katja bedekt haar borstel terwijl ze vanuit het water zwoel in de camera kijkt. 

De tekst gaat verder onder de post. 

Tip voor collega's 

Een paar volgers snappen de move van Katja niet helemaal. 'Wat een maffe tijd is dit toch' en 'ik begrijp je punt niet', valt er te lezen onder de post. Maar collega's van de presentatrice gieren het uit. 'Als het werkt, laat weten!', schrijft Nicolette Kluijver. Qmusic-DJ Domien Verschuren is ook enthousiast: 'Dit ga ik ook proberen.' Jamie Trenité - die net vader is geworden - zegt: 'Nou, het is dat ik je al een tijd volgde, maar anders had ik het wel geweten! 🔥🔥🔥' Ook DJ Nicky Romero laat van zich horen. 'Ik heb dit dus ook geprobeerd, werkte bij mij averechts.' 

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.