• Liefde
  • Katja Schuurman

Katja Schuurman deelt mierzoete foto van dochters Sammie en Coco

Door Redactie
Katja Schuurman deelt mierzoete foto van dochters Sammie en Coco

Katja Schuurman heeft een gelukzalig weekend achter de rug. Ze bracht de zondag door met haar twee dochters, Sammie en Coco. Daar had ze geen omkijken naar: de zusjes deden samen een dutje. 

Katja heeft een uitstekende oppas aan haar oudste dochter. 'Slapen bij grote zus...', schrijft de actrice bij de mierzoete foto van Sammie met haar kleine zusje Coco. De trotse moeder krijgt er 'vlinders' van. 'Twee van onze bijzondere schatten,' reageert de vader van Katja op de foto. Igone de Jongh, vrouw van Katja's ex Thijs Römer en Sammie's bonusmoeder, reageert met een rood hartje.

Onder vuur door tripje naar het buitenland

Katja lag onlangs onder vuur door een tripje naar Bonaire met het hele gezin. De actricie zat namelijk op het eiland, maar plaatste niet op social media dat ze lekker op een strand in de zon zat. Toch had ze een geldige reden om in het buitenland te zitten. De actrice was daar namelijk voor opnames van een film, met onder meer Joke Bruijs. 

Grootste wens in vervulling

Met de geboorte van Coco Loulou zag Katja op 8 augustus haar grootste wens in vervulling gaan. De actrice heeft er altijd van gedroomd minimaal twee kinderen te hebben. De bijzondere naam van het meisje hadden Freek en Katja al een tijdje in gedachten. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.