• Liefde
  • Katja Schuurman

Katja Schuurman deelt intens gelukkige foto met pasgeboren dochtertje

Door Redactie
Katja Schuurman deelt intens gelukkige foto met pasgeboren dochtertje

Katja Schuurman (45) zit nog steeds op een grote roze wolk. De presentatrice beviel twee weken geleden van haar tweede kindje en laat haar volgers af en toe meegenieten van hun kleine spruit.

'We zijn zó gelukkig! ???????? #cocooning #8 #infinity', laat Katja weten bij verschillende plaatjes van haar gezinnetje. Op de eerste foto houdt Schuurman zelf de kleine Coco vast, op de tweede poseert Sammie met haar kleine zusje en ook papa Freek krijgt een plekje in de galerij. Hoe zoet!

Gelukkig

Nicolette Kluijver sluit zich helemaal aan bij de woorden van Katja en reageert onder de reeks: '❤️❤️❤️❤️❤️ Je ziet er ook heel gelukkig uit lieve Kat.' Ook presentatrice Geraldine Kemper kan zich daar in vinden: 'Oooooo wat mooi! ❤️ Enjoy!'

Grootste wens

Met de geboorte van Coco Loulou zag Katja op 8 augustus haar grootste wens in vervulling gaan. De actrice heeft er altijd van gedroomd minimaal twee kinderen te hebben. 

Een strijd

Katja denkt dat Freek een liefdevolle en betrokken vader zal zijn. ‘Maar ik heb af en toe ook wel discussies met Freek over de opvoeding van Sammie,’ vertelde Katja onlangs aan LINDA. ‘Hij heeft daar soms nogal uitgesproken ideeën over en dan kunnen we weleens botsen. Wat ik wel gek vind om te merken is dat hij jong en open-minded is, maar in de opvoeding heel erg rigide ideeën kan hebben. We moeten daar wel goed over blijven praten, want dat kan een bron van strijd zijn.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Katja Schuurman deelt intens gelukkige foto met pasgeboren dochtertje

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.