Katja en Freek voeren nu al strijd om opvoeding

Door Redactie
Katja en Freek voeren nu al strijd om opvoeding

Katja Schuurman beviel afgelopen zaterdag van dochtertje Coco Loulou. De actrice en haar man Freek van Noortwijk zijn dolgelukkig. Al is er nu al een strijd gaande over de opvoeding. Katja liet weten dat Freek en zij daarover botsen.

Met de geboorte van Coco Loulou zag Katja Schuurman (45) afgelopen zaterdag haar grootste wens in vervulling gaan. De actrice heeft er altijd van gedroomd minimaal twee kinderen te hebben. 

Een strijd

Katja denkt dat Freek een liefdevolle en betrokken vader zal zijn. ‘Maar ik heb af en toe ook wel discussies met Freek over de opvoeding van Sammie,’ vertelde Katja onlangs aan LINDA. ‘Hij heeft daar soms nogal uitgesproken ideeën over en dan kunnen we weleens botsen. Wat ik wel gek vind om te merken is dat hij jong en open-minded is, maar in de opvoeding heel erg rigide ideeën kan hebben. We moeten daar wel goed over blijven praten, want dat kan een bron van strijd zijn.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Katja en Freek voeren nu al strijd om opvoeding

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.