Karin Bloemen verbaast met nieuwe look: 'Staat je supergoed'

Door Redactie
Karin Bloemen verbaast met nieuwe look: 'Staat je supergoed'

Karin Bloemen staat bekend om haar excentrieke looks: geen outfit is haar te gek. Maar in een pak hebben we haar nog niet vaak gezien. Tot nu. En dat levert haar veel complimenten op. 

Karin heeft speciaal voor een fotoshoot voor het blad Nouveau een grijs pak aangetrokken. Ze zit nonchalant op een witte barkruk, terwijl ze aan haar strik zit en naar boven staart. Normaliter gaat de comediènne voor opvallende jurken en rokken, maar deze look bevalt haar wel. 'Tegenwoordig ben ik helemaal weg van het dragen van pakken,' laat ze weten op Instagram.

Nieuwe look

Karins fans zijn wel te spreken over haar nieuwe look. 'Terecht! Staat je echt goed!', reageert een fan op het bericht. 'Het is zo fijn om je soms eens chique te kleden,' antwoordt Karin. 'Wat zie je er goed uit, pak staat je mooi,' schrijft een ander. Ook vriend Richard Groenendijk laat een complimentje achter. 'Staan je ook goed!'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.