Karin Bloemen over schokkende details uit haar verleden

Door Redactie
Karin Bloemen over schokkende details uit haar verleden

Karin Bloemen (59) werd in haar jeugd seksueel misbruikt door haar stiefvader. Hoe afschuwelijk dat was, beschrijft ze in het even schokkende als aangrijpende boek Mijn ware verhaal.  

Negen jaar geleden overleed Ben, de stiefvader van Karin Bloemen. De man die haar in haar jeugd ruim zeven jaar lang begluurde, seksueel misbruikte, vernederde en mishandelde. Het nieuws van zijn dood kreeg Karin van haar zus Yolanda te horen. Bij het klussen aan de voorgevel van hun vroegere huis in Schagen was zijn ladder gaan schuiven, en van vijf meter hoogte was hij op de grond gevallen. Ben had een schedelbasisfractuur. Volgens Karin had het huis wraak genomen. Een eeuw eerder had er ook al een dubbele moord in hun geboortehuis plaatsgevonden. En zij en haar familie waren daar misbruikt. ‘De vrouwenmoordenaar had het overleefd,’ schrijft Karin in haar boek Mijn ware verhaal (Ambo|Anthos Uitgevers). ‘De vrouwenmisbruiker was dood. Alsof het huis zelf de balans wilde herstellen.’ 

Dit artikel komt uit Story. Editie 26 ligt nu in de winkel of lees je verder via Blendle

Karin Bloemen over schokkende details uit haar verleden

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders