• Showbizz

Karin Bloemen gaat beste vriend Hans Klok roasten

Door Redactie
Karin Bloemen gaat beste vriend Hans Klok roasten

Karin Bloemen gaat haar beste vriend Hans Klok op de hak nemen. De cabaretière is de eerste naam die Comedy Central aankondigt voor de zogenoemde roast van de illusionist.

Bloemen is niet van plan om Klok te sparen. 'Ik ga heerlijke foute grappen maken over Hans in de zekerheid dat hij het aankan. Hans heeft gelukkig een goed gevoel voor humor en satire, deze keer kan hij mij niet wegtoveren dus ik ga ze allemaal maken', laat ze weten.

Comedy Central

Welke andere BN'ers grappen maken over de illusionist in The Roast of Hans Klok, wordt later bekendgemaakt. De aflevering is op 21 december te zien op Comedy Central.

Hans Klok

Klok is de vijfde bekende Nederlander die wordt geroast. Gordon, Giel Beelen, Johnny de Mol en Ali B gingen hem voor. De roast is een overgewaaide traditie uit de Verenigde Staten waarbij iemand er op komische wijze hard van langs krijgt. Beroemdheden als Bruce Willis, Justin Bieber, James Franco en Charlie Sheen stonden daarbij eerder centraal.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.