Karin Bloemen draagt lied op aan Koffietijd in slotaflevering

Karin Bloemen zingt in de laatste aflevering van Koffietijd een 'speciaal nummer' ter ere van het programma. 

Karin Bloemen
© ANP

Karin Bloemen heeft in de laatste aflevering van Koffietijd een speciaal nummer gezongen over het ochtendprogramma. RTL maakte in november bekend dat het tv-programma zou gaan stoppen omdat het te weinig kijkers trok. Op vrijdag werd de laatste aflevering uitgezonden.

'En wij als artiesten waren dankbaar en blij, want je mocht er gewoon altijd bij, bij Koffietijd', luidde de tekst van het lied van de 62-jarige zangeres. 'Dus dankjewel, Koffietijd, dank voor al de mooie fijne jaren. Voor al die tips, al die nieuwigheidjes, overal vandaan. Jullie zijn er elke dag weer helemaal voor gegaan. Vaarwel Koffietijd. Het succes is eenvoudig te verklaren. Koken, mode, nieuws en human interest. En die presentatoren, die deden de rest. Dankjewel Koffietijd.'

Niet eerlijk

Na het optreden liet Bloemen, die meermaals te gast was bij het programma, weten dat ze het 'niet eerlijk' vindt dat het programma stopt. 'Ik wil het niet.' Bloemen is 'heel dankbaar' dat ze langs mocht komen in het programma.

Vervanging

Koffietijd wordt gepresenteerd door Quinty Trustfull, Loretta Schrijver, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Vooralsnog is er geen nieuwe show voor het tijdslot aangekondigd, maar RTL liet eerder weten naar de 'mogelijkheden' te kijken voor een eventuele vervanging.

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!