Kaj Gorgels showt afgetrainde lijf voor cover Men’s Health

Door Fleur Hartman
Kaj Gorgels showt afgetrainde lijf voor cover Men’s Health

Kaj Gorgels (31) heeft flink getraind voor de shoot van het tijdschrift Men’s Health. In oktober staat hij op de cover van het blad. Op Instagram deelt hij foto’s van zijn afgetrainde lijf en vertelt hij wat hij van het traject vond.

10 kilo kwijt

‘In iets meer dan 10 weken, ongeveer 10 kilo kwijt’, begint Kaj zijn verhaal. ‘Het hele traject er naar toe, vond ik mega’, vertelt de presentator. Na de shoot van de Men’s Health is hij niet van plan te stoppen. 'Ik wil de komende tijd doorzetten. Ik heb me fitter, sterker en scherper gevoeld dan ooit. Het heeft een vuurtje in mijn luie donder aangestoken ? en ik ben niet van plan die uit te pissen!’

Leven vieren

Kaj heeft niet het idee dat zijn leven alleen maar bestond uit sporten en gezond eten. ‘Ik heb voor mijn gevoel nog steeds mijn leven kunnen vieren. Feestje hier, feestje daar, alleen met meer bewustzijn over wat je in je mik gooit aan voedsel en de uitwerking op je ‘vleesvoertuig’ ?’, aldus Kaj. Ten slotte verklapt hij dat de foto’s voor Men’s Health ‘echt gruwelijk’ zijn geworden.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.