• Showbizz

K3-zangeres Julia Boschman reageert voor het eerst op affaire-gerucht

K3-zangeres Julia Boschman reageert voor het eerst op affaire-gerucht

Julia Boschman van K3 reageert voor het eerst op de geruchten over een mogelijke affaire met Vlaamse zanger Metejoor. Julia heeft het een tijdje moeilijk gehad met die roddels.

Vervelende dingen

Yvonne Coldeweijer, beheerder van juicekanaal Life of Yvonne, deelde dat Julia een affaire zou hebben met Metejoor. ‘Ik wist dat er vervelende dingen bij ‘bekend zijn’ hoorden, maar ik hoopte dat het niet zover hoefde te komen’, zegt de 20-jarige zangeres aan Het Laatste Nieuws. ‘Van tevoren weet je dat de kans bestaat dat er lastige dingen worden geschreven. Gelukkig werd ik na het gedoe goed opgevangen door Studio 100, mijn familie, vrienden en ook door Hanne en Marthe. De mensen die er voor mij toe doen, weten hoe het zit.’

Niet van suiker

Het maakt de Nederlandse zangeres niet uit wat ‘de rest van de wereld denkt’. ‘Natuurlijk is het niet leuk om opeens zo’n beerput over je heen te krijgen, maar ik ben niet van suiker. Ik kan dat wel goed langs me heen laten gaan, juist omdat ik zo goed ondersteund werd.’

Totale onzin

Metejoors manager noemde de berichten van Life of Yvonne al eerder ‘totale onzin’. ‘Helaas kunnen we weinig beginnen tegen dit soort fake news. Als je bekend bent, krijg je vroeg of laat met dit soort roddels te maken’, deelde hij in Belgische media.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.