K3 treedt dit weekend voor het eerst op als K2: 'Meest exclusieve optreden ooit'

K3

K3 treedt komend weekeinde voor het eerst als duo op. Tijdens het K3-weekend in Plopsa Indoor Coevorden zijn alleen Marthe De Pillecyn en Julia Boschman erbij.

Studio 100 spreekt van een 'extra speciale' show. 'Dit wordt het meest exclusieve K3-optreden ooit', stelt het bedrijf achter de populaire meidengroep. Tegenover Het Laatste Nieuws bevestigt Studio 100 dat het de allereerste keer is dat er wordt opgetreden als 'K2'.

Hanne Verbruggen is bevallen

Het derde lid, Hanne Verbruggen, is met zwangerschapsverlof. Ze beviel vorige week van een jongetje genaamd Julien. Dat maakte Studio 100 afgelopen vrijdag bekend. Met moeder en baby gaat het 'uitstekend'. 'Zeven jaar geleden kwam mijn grootste droom uit toen ik een K3'tje werd. Maar de komst van Julien heeft dit zonder twijfel overtroffen. Het is een onbeschrijfelijk gelukzalig gevoel om mama te worden', laat de 28-jarige zangeres weten.

Speciale baby

Collega's Marthe De Pillecyn en Julia Boschman zijn dolgelukkig voor Hanne. 'Ik ben zo blij voor hen dat ze eindelijk samen kunnen genieten van hun zoontje en ga heel graag langs wanneer ze er klaar voor zijn, zodat ik hem ook in mijn armen kan sluiten. Het is tenslotte ook voor ons een speciale baby', zegt De Pillecyn. Boschman heeft het gevoel dat ze tante is geworden en hoopt de baby zo snel mogelijk te kunnen zien. 'We hebben ze geduldig wat tijd gegund om het rustig aan te doen maar nu willen we toch echt wel op babybezoek gaan!'

Rust nemen

Verbruggen trad tot voor kort nog gewoon op. Pas twee weken geleden werd duidelijk dat ze op advies van de dokter rust moest nemen. Ze werd vanaf toen tijdens de Nederlandse K3-optredens vervangen door Diede van den Heuvel, finaliste in K2 Zoekt K3.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.