• Liefde

K3's Marthe weer vrijgezel

Door Redactie
K3's Marthe weer vrijgezel

Verdrietig nieuws voor K3-zangeres Marthe De Pillecyn. Haar relatie met Viktor Verhulst is na 2,5 jaar op de klippen gelopen. Dat maakten de brunette en zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst donderdag bekend via Instagram.

'Na lange en intense gesprekken zijn wij samen tot de conclusie gekomen dat het beter is om elk onze eigen weg te gaan en ons leven verder te zetten als goede vrienden', schreven de twee. 'Wij hebben samen een fantastisch mooie tijd beleefd en hebben elkaar altijd gesteund. Dit zal niet veranderen in de toekomst. We koesteren onze mooie periode samen en hebben voor altijd een plekje in elkaars hart. We gaan zonder ruzie uit elkaar en hopen dat onze privacy gerespecteerd wordt zodat we deze moeilijke beslissing een plaats kunnen geven.'

Onverwacht

Marthe en Vik waren sinds begin 2016 samen. De breuk komt onverwacht, twee weken geleden zwijmelde de zangeres nog volop over haar grote liefde. 'Hij maakt van mij elke dag opnieuw weer de gelukkigste vrouw ter wereld', schreef Marthe ter gelegenheid van Viks verjaardag.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

K3's Marthe weer vrijgezel

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders