K3-Marthe in het geheim getrouwd? 'Gasten moesten hun telefoon inleveren'

K3-Marthe in het geheim getrouwd? 'Gasten moesten hun telefoon inleveren'

Feestelijk nieuws op deze zonnige dag: Marthe De Pillecyn van K3 is, volgens Het Laatste Nieuws, zaterdag in het geheim getrouwd met haar vriend Sinerjey Meyfroodt. De bijzondere dag vond binnen besloten kring plaats. 

Om te voorkomen dat het huwelijk zou uitlekken moesten de vijftig gasten allemaal hun mobiele telefoon inleveren. Shownieuws heeft om een bevestiging gevraagd van het huwelijk, maar het management laat er niks over uit.

Marthe en Sinerjey

K3-tje Marthe en haar geliefde Sinerjey zijn sinds 2019 samen. De gelukkige man is net als Marthe werkzaam bij Studio 100, maar dan als choreograaf. De zangeres is ook een tijdje samen geweest met Viktor Verhulst, de zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst. 

K3

Een tijd geleden besloot Klaasje de popgroep te verlaten en gingen Marthe en Hanne op zoek naar een nieuw 'k2-tje' in het programma K3 zoekt k3. De Nederlandse Julia won de talentenjacht en voegde zich bij de Vlaamse muziekgroep.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.