• Liefde

K3-lid Marthe over uitlekken geheime bruiloft: 'Dat vind ik heel erg'

K3-lid Marthe over uitlekken geheime bruiloft: 'Dat vind ik heel erg'

Marthe de Pillecyn, bekend van K3, trouwde eerder deze maand in het geheim. Echter lekte het geheim al vrij snel uit. Een dag na haar bruiloft was het namelijk al breed uitgemeten in de pers. Iets wat Marthe ontzettend betreurd. 

Bij Het Laatste Nieuws laat het K3-lid nu weten hoe ze dit ervaren heeft. 

Bewuste keuze

'We hebben zeer bewust gekozen om het geheim te houden', vertelt Marthe. 'Ik vind zoiets heel privé. Net als het huwelijk op zich.' Hoewel het stel er alles aan heeft gedaan om hun bruiloft in het geheim te laten plaatsvinden, zo moesten de gasten zelfs hun telefoons inleveren, is dit helaas toch mislukt. 'We wilden alles voor ons en onze familie houden. Je wil die dag bezig zijn met elkaar. Niet met pers en foto's.'

Uitgelekt

Helaas lekte het geheime huwelijk, een dag nadat het had plaatsgevonden, toch uit naar de pers. 'Dat vind ik heel erg. Ik heb niet eens de tijd gehad om het nieuws zelf aan mensen te kunnen vertellen en dat vind ik echt heel erg jammer', aldus Marthe. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.