K3-fans opgelet: de aanmeld periode voor nieuwe Klaasje duurt nog een week

K3-fans opgelet: de aanmeld periode voor nieuwe Klaasje duurt nog een week

Het is alweer een aantal weken geleden dat 'K3'-zangeres Klaasje Meijer aangaf te stoppen bij de popgroep. Sindsdien zijn de aanmeldingen voor een nieuwe zanger(es) van start gegaan. Studio100 liet weten dat op 15 maart de inschrijving gesloten wordt.

Opvolger Klaasje

Zangers en zangeressen die de nieuwe Klaasje Meijer willen worden in K3 hebben nog ruim een week om zich aan te melden. Klaasje maakte vorige maand haar vertrek bij K3 bekend. Er komt een opvolger voor haar. En deze keer kunnen ook mannen zich - voor het eerst - aanmelden. Mannelijke aanmeldingen zijn er al zeker. In totaal hebben al meer dan 20.000 mensen zich ingeschreven.

Talentenshow

Klaasje is sinds november 2015 lid van het trio. Samen met Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn won ze destijds de talentenshow K3 zoekt K3. Die show werd opgenomen omdat de toenmalige formatie ermee ging stoppen. K3 bestond destijds uit Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman. De laatste verving in 2009 Kathleen Aerts.

Originele K3

K3 bestaat al sinds eind jaren negentig en bestond oorspronkelijk uit Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De groep had eigenlijk de Vlaamse tegenhanger van de Spice Girls moeten worden maar werd vooral populair bij kinderen. In snel tempo veroverde K3 Vlaanderen en later ook Nederland met vele hits, maar ook met musicals en films. 

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.