Justine Pelmelay vervult laatste wensen zieke echtgenoot

Justine Pelmelay en partner John

Op 14 oktober jongstleden trad Justine Pelmelay (64) in het huwelijk met haar geliefde John. ‘Ik heb natuurlijk al drie relaties die niet goed waren achter de rug en ik dacht eigenlijk: ik wil nooit meer een man,’ vertelt Justine aan Story.

 

‘Maar het grote verschil is dat John en ik elkaar al kenden voordat ik bekend werd. Dat was alle andere keren niet het geval, dus dat vind ik wel prettig. Hij is 70, en net als ik weet John inmiddels ook wat hij niet wil. Dat is ook heel belangrijk.

Bucketlist 

Er hangt echter een donkere wolk boven Justine’s liefdesgeluk. John is ongeneeslijk ziek, hij heeft uitgezaaide prostaatkanker. De twee weigeren zich echter uit het veld te laten slaan en hebben nog spectaculaire plannen samen. ‘We gaan binnenkort naar Gran Canaria en willen ook graag nog naar Indonesië. Dat is echt een hele reis voor hem, maar dat gaat gewoon lukken. We zijn eigenlijk bezig met het afwerken van een bucketlist. Een van de dingen die we ook graag nog willen doen, is een ballonvaart.’

Positief blijven

Je moet blijven focussen op de positieve dingen en daar help ik hem bij. Het kan een week heel goed gaan en dan zomaar drie dagen niet. Dan raakt hij zijn focus kwijt en dan is John even niet zo gezellig tegen mij. Dit koude weer helpt daar niet bij natuurlijk, daarom gaan we straks weer lekker naar de zon!’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.