Justin Bieber gaat weer basketballen

Door Redactie
Justin Bieber gaat weer basketballen

Justin Bieber speelt vrijdag mee tijdens de NBA Celebrity All-Star Game, de jaarlijkse basketbalwedstrijd met beroemdheden. De Sorry-zanger neemt het in Los Angeles met Team Lakers op tegen Team Clippers.

Bieber kan best een potje basketballen. De 23-jarige werd in 2011 MVP (meest waardevolle speler) tijdens het NBA All-Star weekend voor het scoren van acht punten, het pakken van een paar rebounds en vier goede assists.

Celebrity team

In het Lakers-celebrity team van Bieber spelen onder anderen Michael B. Jorden, Nick Cannon en Drew Scott mee. Tegenstander Clippers heeft een team met onder meer Jamie Foxx, Common en Orange is the New Black-acteur Dascha Polanco.

National Basketball Association

Het NBA All Star Weekend wordt georganiseerd door de National Basketball Association. De hoofdwedstrijd is op zondag. In deze wedstrijd spelen de beste spelers van de Western Conference tegen de beste van de Eastern conference tegen elkaar. Fergie zal dit jaar het Amerikaans volkslied zingen, rockband Barenaked Ladies nemen het Canadese volkslied voor hun rekening. Comedian Kevin Hart doet de presentatie van de spelers en N.E.R.D. treedt op in de rust.

Justin Bieber gaat weer basketballen

Beeld: ANP | Bron: ANP