Julio viert gezinsgeluk met Nederlandse Miranda

Door Redactie
Julio viert gezinsgeluk met Nederlandse Miranda

Julio Iglesias bezíngt niet alleen de liefde, hij beleeft haar ook als geen ander. De succesvolste latinozanger aller tijden, die sliep met talloze vrouwen en twee keer trouwde, is daarnaast stapelgek op zijn kinderen. Al kan de zoon die hij verwekte bij een Portugese minnares fluiten naar zijn aandacht...

Belemmering

Toen het voormalige Nederlandse model Miranda Rijnsburger (52) in zijn leven verscheen, verdween Julio’s drang om andere vrouwen het hof te maken aanzienlijk. Over zijn ontmoeting eind 1990 met de mooie blondine uit Leimuiden vertelde Julio ooit: ‘Toen ik haar zag tijdens een tussenstop op een vliegveld, zei ik tegen de persoon die mij vergezelde: Zij wordt mijn vrouw!’ Julio kreeg gelijk, al zou het nog járen duren voordat er huwelijksklokken voor hem en de 22 jaar jongere Miranda zouden klinken. Met een bruiloft hadden de twee duidelijk geen haast, met kinderen des te meer. Het grote leeftijdsverschil bleek geen belemmering te zijn. Julio en Miranda, die zich vestigden in Miami, droomden van een grote kinderschare. En die wens kwam uit! Apetrots deelden zij de geboorte van Miguel (20), Rodrigo (18), tweelingzussen Victoria en Cristina (16) en Guillermo (10), waarna Julio en Miranda aankondigden eindelijk te gaan trouwen. Hun liefde voor elkaar was in de loop der jaren immers alleen maar gegroeid.

Diepe bewondering

De zanger vertelde: ‘Ik hou van Miranda met heel mijn ziel. Als zij niet in mijn leven was verschenen, had ik me nooit meer op de toekomst kunnen concentreren zoals ik deed sinds ik haar ontmoette.’ Tijdens een intieme ceremonie op hun vakantielandgoed in Ojén (nabij de Spaanse badplaats Marbella) beloofden Julio en Miranda elkaar in aanwezigheid van slechts hun kinderen en twee getuigen op 24 augustus 2010 de eeuwige trouw. In diezelfde plaats zei de zanger een paar jaar later voor aanvang van een show: ‘Vanavond is erg belangrijk voor mij, omdat mijn vrouw getuige is van dit optreden.’ Om zijn fans vervolgens te vertellen hoeveel zijn echtgenote voor hem betekent. ‘Met Miranda deel ik al meer dan twintig jaar mijn liefde en emoties. Ik heb diepe bewondering voor haar. De mooie dingen die ik met haar heb beleefd, zou ik graag willen herhalen,’ aldus de charmeur, die zijn thuissituatie koestert als nooit tevoren. ‘Ik heb een prachtig gezin, er is niks belangrijkers in het leven.’ Dat is dan ook de reden dat hij zijn jongste kinderen steevast meeneemt als hij op tournee gaat, want: ‘Ik kan niet zonder mijn kinderen.’ Die hoeven hun schoollessen dan niet te missen, want er gaat altijd een leraar mee in het vliegtuig. 

Lees het hele artikel in Story. Story 51 ligt nu in de winkel.

Julio viert gezinsgeluk met Nederlandse Miranda

Beeld: ANP