• Glennis Grace

Journalist voelt zich bedreigd door vriendin Glennis Grace: ‘Ik zou mijn leven niet zeker zijn...’

Door Redactie
Journalist voelt zich bedreigd door vriendin Glennis Grace: ‘Ik zou mijn leven niet zeker zijn...’

Journalist Jan Roos voelt zich bedreigd door de hartsvriendin van Glennis Grace en slaat alarm. De zangeres reageert zelf in Story.

Roddelpraat

Als journalist, opiniemaker en presentator neemt de rebelse Jan Roos geen blad voor de mond. In het verleden was Jan werkzaam als verslaggever voor PowNed en beleefde hij een kortstondige politieke carrière. De laatste maanden maakt Jan samen met voormalig PowNed-verslaggever en Veronica Inside-ochtendshowreporter Dennis Schouten YouTube-show RoddelPraat, waarin het duo gebeurtenissen in de showbizz onder de loep neemt.

Doodsbedreigingen

Recent sprak Jan er schande van dat zangeres Glennis Grace haar stervende vader, die begin december overleed, in een video op haar social media liet zien in een zogeheten vlog. ‘Ze filmt zichzelf continu en die ouwe ligt daar halfdood in het bed en daar gaat ze dan voor staan, ze kijkt hem niet eens aan,’ vertelt Jan in RoddelPraat. ‘Ik wil het bijna niet zeggen, maar het is godverdomme geen circusaapje.’ Na deze uitlatingen kreeg Jan veel kritiek van de fans en intimi van Glennis. ‘Ik heb doodsbedreigingen gekregen uit de hoek van Glennis Grace.'

Beeld: Peter Smulders

Dit artikel komt uit Story. Editie 53 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.