• Pikant

Josje Huisman zou eenmalige terugkeer bij K3 'enig' vinden

Door Redactie
Josje Huisman zou eenmalige terugkeer bij K3 'enig' vinden

Josje Huisman staat ervoor open om eenmalig weer met K3 op te treden. De Nederlandse zangeres zou het 'enig' vinden om de zwangere Hanne te vervangen tijdens de komende K3-shows in België, zegt ze op Instagram.

Het voormalige lid denkt dat ze overigens weinig kans heeft. 'Ik denk niet dat ze mij gaan bellen. Ik weet zelfs niet of ze mijn nieuwe nummer nog hebben', zegt Huisman, die tussen 2009 en 2016 deel uitmaakte van de meidengroep. Maar als ze de vraagt krijgt, heeft ze wel één voorwaarde: 'Ik wil Oya Lélé zingen. Dat is mijn favoriete liedje. Anders kom ik niet.'

Hanne is zwanger

De Vlaamse Hanne Verbruggen maakte eerder deze maand bekend dat ze met zwangerschapsverlof is. Eind september liet ze aan RTL Boulevard nog weten dat het goed met haar ging. De 28-jarige zangeres is in verwachting van haar eerste kindje met haar partner Jorn.'Prima. Alles gaat goed, ik voel me ook echt heel goed', zegt Verbruggen. De Vlaamse is eind dit jaar uitgerekend, maar was destijds van plan nog lang te blijven optreden. 'Als het lichamelijk en mentaal lukt, dan wil ik zeker doorbijten', zei ze eerder tegen Het Laatste Nieuws.

Vervangsters

Hanna wordt tijdens de Nederlandse shows vervangen door Diede van den Heuvel, finaliste in het programma K2 Zoekt K3. Van den Heuvel zal begin december niet bij de shows in Antwerpen zijn. Volgens Belgische media krijgen de overige twee leden Marthe De Pillecyn en Julia Boschman dan assistentie van een andere vervangster. Studio 100 wil nog niet zeggen om wie het gaat.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.