• Liefde

Josje hield zich niet bezig met gewicht na bevalling

Door Redactie
Josje hield zich niet bezig met gewicht na bevalling

Josje Huisman beviel met kerst van haar eerste kindje: Kamari. Al zes weken na de geboorte van haar zoontje was ze terug op haar oude gewicht, maar de voormalig K3-zangeres is daar naar eigen zeggen totaal niet mee bezig.

In de nieuwe &C vertelt Josje in shock te zijn geweest toen ze een kijkje op Instagram nam. 'De nadruk ligt zo op hoe je de bevalling uitkomt in plaats van wat je zojuist hebt doorstaan. Alsof teruggaan naar je oude lijf de beautystandaard is, het doel.' Daarmee verwijst ze vooral ook naar vrouwen die one size fits all-korsetten dragen na de bevalling.

Gewicht

Dat Josje na 6 weken ook al weer terug op haar oude gewicht was, kwam ze per toeval achter bij de gynaecoloog. Thuis heeft ze namelijk geen weegschaal, maar de zangeres kijkt vooral of kleding nog past. Haar lichaam is wel veranderd: 'Zeker vlak na de bevalling, toen alles nog niet terug op z’n plek was, was mijn buik net een kussen. Ik vond ’m wel lekker zacht.'

Geboorte

Maar al te lang aandacht besteden aan haar lijf, dat wil Josje niet. 'Ik vind het veel belangrijker om stil te staan bij het krachtige van een geboorte.'

Josje hield zich niet bezig met gewicht na bevalling

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard | Beeld: ANP