• Showbizz

Joke Bruijs: ‘Waarom ik nog van mijn ex-mannen hou...’

Door Redactie
Joke Bruijs: ‘Waarom ik nog van mijn ex-mannen hou...’

Ze scheidde twee keer, maar aan Story vertelt Joke Bruijs dat ze nog altijd van haar exen houdt. Ook onthult de actrice waarom ze niet zal trouwen met haar huidige geliefde. 

Het verdriet om de breuk met Gerard Cox was groot. Maar tijd heelt alle wonden en hun relatie is nog altijd heel hecht. Net zoals de band met Boris Bayer, de tweede man van wie Joke uiteindelijk zou scheiden.  ‘Ik vind het niet meer dan normaal dat je goed bent met ex-geliefden. Met Gerard heb ik veertien jaar lief en leed gedeeld. Met Boris twaalf jaar. Al die jaren heb ik verschrikkelijk veel van die mannen gehouden. En dat doe ik nog steeds. De reden dat die huwelijken over gingen, was alleen maar omdat de passie die je voor een relatie nodig hebt er niet meer was. Ik begrijp het ook niet als mensen na een huwelijk elkaar niet meer kunnen luchten of zien. En al helemaal niet als je ook nog eens samen kinderen hebt, wat bij mij overigens niet het geval is. Maar goed, misschien ligt het wel aan mij, zoals mijn huidige man Frits altijd zegt.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 44 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Joke Bruijs: ‘Waarom ik nog van mijn ex-mannen hou...’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders