Joke Bruijs en Gerard Cox opnieuw gecast als liefdeskoppel

Door Redactie
Joke Bruijs en Gerard Cox opnieuw gecast als liefdeskoppel

Joke Bruijs en Gerard Cox, onder meer bekend van de televisieserie Toen was geluk heel gewoon, gaan opnieuw samen een koppel spelen. Het duo is gecast voor de in 2021 te verschijnen Nederlandse bioscoopfilm Casa Coco.

De romantische film, die komende zomer in Spanje wordt opgenomen, gaat over de uitbater van een pension en een mopperige Rotterdammer die in Spanje bij haar komt overwinteren.

Getrouwd

Cox (79) en Bruijs (68) waren in het echte leven tussen 1977 en 1987 met elkaar getrouwd. 'En nu komen we elkaar wéér tegen', vertelt Bruijs. 'Dat vind ik erg bijzonder. Zeker nu we natuurlijk al zo lang uit elkaar zijn en nog steeds onze dierbare herinneringen hebben aan die tijd dat we getrouwd waren.'

Toen was geluk heel gewoon

De twee acteurs, die beiden ook naam maakten als zangers, waren tussen 1994 en 2009 te zien als Jaap en Nel Kooiman in Toen was geluk heel gewoon. In 2014 verschenen ze nog in een bioscoopfilm die op de serie gebaseerd was.

`Casa Coco wordt geregisseerd door Lucio Messercola, die in 2019 de kinderfilm De brief voor Sinterklaas maakte.

Bron: Telegraaf, NU.nl | Beeld: ANP

Joke Bruijs en Gerard Cox opnieuw gecast als liefdeskoppel

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.