Joke Alberts verwacht eerste achterkleinkind: 'Koos had dit fantastisch gevonden'

Door Redactie
Joke Alberts verwacht eerste achterkleinkind: 'Koos had dit fantastisch gevonden'

Mooier nieuws had Joke Alberts (75) zich niet kunnen voorstellen. Haar kleindochter Tessa (24) wordt voor het eerst moeder en maakt Joke daarmee overgrootmoeder. De weduwe van Koos Alberts is ervan overtuigd dat haar overleden echtgenoot een oogje in het zeil houdt.

Achterkleinkind

Joke Alberts kan niet wachten tot ze in september haar eerste achterkleinkind in de armen kan houden. ‘Dit is echt het beste nieuws in jaren,’ vertelt de weduwe van Koos Alberts aan Story. ‘Koos en ik worden over-grootopa en -oma. Ik spreek bewust in de wij-vorm, want ik voel het ook echt zo. Koos had dit fantastisch gevonden. Hij was altijd een geweldige opa voor zijn kleinkinderen. Zij waren zijn oogappels. En nu is onze enige kleindochter Tessa zwanger van haar eerste kindje. Zij is de dochter van onze dochter Christa. Koos zou zo blij zijn geweest.

Cadeautje

‘De hoop dat ik Koos in een ander leven tegenkom en dat hij zich nu als een beschermengel ontfermt over onze kleindochter en haar kindje. Ik denk dat hij haar gaat begeleiden. Maar ik hoop vooral dat hij, waar hij ook is, ervan kan genieten dat hij een achterkleinkind krijgt.’ Joke weet ook al precies wat het eerste cadeautje zal zijn. ‘Wij hebben al onze kleinkinderen vlak na de geboorte sportschoentjes van Adidas gegeven. Die traditie zet ik nu voort. En op het kaartje zal zeker de naam van Koos staan. Het blijft een cadeau van ons.’ 

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 10 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.